Thursday, 6 May 2010

sisate i guzate devojke

Sad zašto je morati ići i sisate i guzate devojke recite mi što je iznenađenje za mene? Zna sam ja gore nego klinac kada je u pitanju iznenađenja. Ja ne mogu čekati za njih, a sada sve ću učiniti i danas na djelu je čudo što je to. Pokušala sam djelovati pravi slatko za vidjeti da sam mogao izaći iz njega, to obično radi, ali ovaj put mi guzate jebaciceje rekao da ne ide na posao. I neka se veliki uzdah, i hodio prema kupaonici. Ken trčao za mnom, uhvatio me, me izvukao okolo, i reče: "Ti si tako slatka kad pućiti usne, ali da li vi znati Internet navika funkcionirati ovoga puta!"

"Znam, ali ne možete kriviti djevojka za težak." Rekao sam, kao što sam mu dao pouting osmijeh.

Kao što sam bio uzimajući spremni za rad, sam mogao čuti Ken na telefon, ali nije mogao čuti ono što je govorio. Sam sisate devojke bio izvjedljiv ako on je planirao moje iznenađenje za večeras, a ono što je on planiranje. Završio sam uzimajući spremni za rad. Kao što sam bio hodanje u kuhinju, Ken požurio gore i sakrio se nešto iza leđa. Isprve JA nije 'obavijest, dok nisam vidio samozadovoljan pogled na njegovo lice.

"Ok! Što vam se najviše? Što da li vi imati iza leđa? "

On je samo stajao tamo za nekoliko sisate jebaciceminuta, onda on hodio putem do mene i rekao: "Pa sam bio idući u čekati do večeras da vam ovaj, ali vi to vidjeli, pa sad mislim da ću je tebi predati."

On je predao mi box, ja ga otvorio i guzate devojke vidio najljepši dijamantni prsten. Kao što sam bio obličje at Internet, JA mogao reći da je ugravirano nešto. Pogledao sam bliže i vidio da je rekao: "Moja Brea Volim te svim srcem. Marry me! "

Počela sam plakati, kao što sam ga pogleda i reče: "Da beba ću! Ja ću vam udati u srce tući. "

Ken izvukao mi je blizu njega, i sisate pickereče: "Treba samo ludi mi najsretniji čovjek na svijetu."

Wow, nakon svega što ja ne želim ići na posao, ali sam znao da sam morao. Nakon svega sam imala veliku vjenčanje platiti. Oduvijek sam željela veliku vjenčanje na plaži, a Ken je rekao sam mogao imati. Bio je tako dobar za mene, a ja ga toliko volio. Voljela sam kako će mi probuditi se svako jutro sa poljubac na obrazu i rekao dobro jutro moja ljubavi. Ili način na koji bih se u kuhinji za kuhanje, on će doći iza mene, i poljubi leđima moj vrat. On je znao da mi je uključen, i zato će to učiniti.

Jednom sam dobio na posao, vidio sam sisata devojka buket ruža sjedio na mom stolu. Ja hodio putem, a obavijest je imala karticu. Tako sam otvorio kartice, i reče: "Upoznaj me u dnevnoj sobi u 6:30 oštri. Nemojte biti kasno. "

Stajao sam tamo minutu, i čudio se što je planirao sada. Sjeo sam na mom stolu razmišljanje o tome što bi mogao biti planiranje za mene, ali nisam mogao misliti na išta. Pogledao sam dolje na moj prsten, i samo nasmijala. Tada sam pogledao kroz moj telefon poruke, i vidio da je moj prijatelj Amanda je pozvao, pa sam pozvao natrag. Telefon zazvonio dva ili tri puta, bio guzate klinkesam počinju razmišljati da nije bila doma, onda ona odgovori: "Hello!"

"Oh My God djevojka! Moram vam reći ono što Ken je jutros. "Rekao sam joj čak i bez rekavši hi.

"Što? Jeste li u redu? "Ona je pitao.

"Ja sam savršena. Ken me zamolio guzata devojka da se uda ga jutros. On je htio čekati do večeras, ali sam vidio nakit kutija jutros, pa je otišao ispred i dao meni. "

Oh Brea, ja sam tako sretna za vas! Znam da su čekivanje za to. Dakle, kada je veliki dan? "

"Pa nismo imali priliku sisate klinkerazgovarati o tome, ali mislim da ćemo večeras, jer je rekao da ima nešto posebno planirana za mene večeras."

"Znate li bolje me zvati sutra, i dajte mi sve pojedinosti!"

"Ha ha! Znaš ja ću. Pa mislim da bolje se vratim na posao, prije nego što gazda dolazi u, i dobiva ljut. Pozvat ću se sutra. "

Kao što sam obješen na telefon s napaljene devojke Amanda, moj šef je došao po, i pitao ako sam imao taj izvještaj za njega. Ja sam rekao da, pa to predao mu. Kao što sam bio predao mu, on je primijetio moj prsten, i pitao me o tome. Nisam bio spreman da nikome reći na radu o tome, ali mislim da je idući biti teško ne sa ogromnim prstenom kao što je ovaj.

"Moj dečko predložio da me jutros." Rekao sam mu, kao što sam gledao dolje na moj prsten ponovno.

"Pa to je super. Pustiti mene znati kada je veliki dan. "

Da gospodine ja ću, čim smo postavili datum. "

"Ok! Ne zaboravite da imamo debele klinkesastanak u 11:30 danas. "

Da gospodine! Ja ću biti tamo. "

Nakon što je lijevo, sam sjedio natrag dolje na moj stol, i pokupila telefon opet. Ovaj put sam bio zove Ken. Htio sam vidjeti da li je još kući. Znao sam da je vjerojatno otišao već, ali sam pohotne devojke želio vidjeti, tako da sam mogao čuti njegov glas. JA to učiniti svaki sada i onda, nazovite ga samo tako mogu čuti njegov glas. On misli da sam glup za to dong, ali on ne shvaća koliko mi nedostaje sluh njegov glas. Telefon je zazvonio i zvonio, nije bilo odgovora, pa sam znao da je već napustio. On je rekao da je to ići u rano danas.

Kao što sam sjedio na mom stolu, pogledala sam kroz prozor, i sve sam mogao učiniti je misliti o tome što Ken je planirao za mene večeras. Bio sam stvarno vlasništvo tvrdo vrijeme s naglaskom na moj rad. Pogledao sam na at moj sat, a sljedeći predmet JA je znao, da je vrijeme guzate mameza sastanak. Zgrabio sam stvari i krenuli sala za konferencije. Kad sam je dobio tamo, bilo je nekih baloni i cvijeće tamo. Gledam na to moje lijeve strane, a tu je banner koji reče: "Čestitam Brea"

No comments:

Post a Comment