Saturday, 10 April 2010

sisate kurve

Došli smo zajedno u nekom drugom dubokom poljubac, još jednom su nam se jezici isprepleten s požude. Dospio sam sisate kurve leđa, zaklopac off tušem i onda zgazi, drži ruku na taj način ona neće skliznuti kao ona i zgazi. I grabbed neke velike kupka rugs i omotan jedan oko nje. Bacanje minski preko mog ramena, sam je pokupila i njezin prenosi do kralja veličine krevet, svoju bacanje na njega. Ona je debele zenebila do giggling mahnito kao što sam počeo joj sušenje off. "Volim te, g. J." , rekla je ona. "Uvijek sam i uvijek će."

Kada sam završio sušenje joj potpuno, bio sam točno između njene ljupke noge. Moje oči lutanje od svoje lijepo lice, sve do njene velike, teško tits, da joj "innie" pupak, a za nju ukusna stidne području. Kosa joj je bila urediše kratko, u trokut, sa točka desno na njoj maca. S njom guzate kurve širiti noge nešto više, njen klitoris je potpuno izložen i isplažen barem pola inča. Njezina vagina je i "innie", s unutarnjim usnama samo vanjski vidljivi kad su usta otvoriti neki. Oni su još uvijek sjajne usne s našim sokovima. Došlo je, međutim, nije bilo koji znak sperma sam pumped duboko unutra. Ona čuva giggling dok je preselio oko i dobio na koljena, s njom širiti noge guzate plavuseširoki. Nagnuti nad mi poljubac, ona reče: "Watch this!" S jedne strane cupped do joj maca, ona se koristi za širenje drugih njezinih usta širom otvoren. Vidio sam veliku glob sperma, nakon čega slijedi još jedan i još jedan, mulj se na njoj otvorene ruke. Ona me pogledala u oči kao da se preselila ruku joj usta i hungerily preklopnih to sve gore i gutanja. "Mmmmmmm," ona moaned. "To je tako jebeno dobar! Sljedeći put bih htjela da je pravo iz hard penis od tvoje."

Ja nježno ju je gurnuo natrag dolje na dlakave kurve krevet i počeo sisa na nju još uvijek teško bradavice, slanje val nakon val jeza kroz njeno tijelo. I malo ih nježno, dok vuče, uzrokujući više jauk. Ljubljenje i grickanje sve niz tijelo, sam ispružio između nogu, postavljajući ih na moja ramena. I onda počeo lizanje i griženje usnice, i povlačenjem otvorite ih do strane. Ja umetnuti par prste lako u njoj i počeo joj napaljene zeneprst-jebeni. On je tada vrijeme za nju klitoris. Znao sam da je vjerojatno učinio ono što mlade djevojke su učinili od početka vremena, masiranjem joj maca i klitoris u modi bilo je potrebno da joj sperma. Ali sam isto tako znao da ona nikada nije imala Gvido sisanče i grickanje na njemu. Bilo je vrijeme da joj voziti divlje kao što sam pogledala u njezine oči i dao joj mig.

Ja oslanjao dolje i dao joj klitoris lizanje sa svojim širokim jezikom. "O, fuck!" Ona je vrisnula. Ona je već početak to obrijane kurve mrdanje bokovima i kretati kad sam završila moje usne čvrsto na njoj izbočene klitoris, sisa i vučenje. Osjećao sam njene ruke hvatajući moju kosu, i sele u potiljak, prisiljavajući me još bliže. Nisam bio dugo na sve prije nego što je suprotno djelovanje poput divlje bronc kao što guzate devojkesam bio plaćati zatvoriti pozornost na potrebe joj maca i klitoris. Mislim da sam joj barem još tri cums prije zaustavljanja. Kao što sam se nagnuo, vidio sam da joj se oči zatvorene. Došlo je seksi osmijeh na licu, prsima i jako je uzdah, zbog čega joj tits da klimati. Njezino disanje je gotovo kao hyperventilating, ali nije bila.

Preselio sam se kraj nje i pogledala sat na večer stand. Još uvijek je imao oko 2 sata prije nego što joj mama, Sheila, je dobio home from njoj posao kao medicinska sestra u glavu kirurški u lokalnoj plavuse kurve bolnici. JA je dobio od krevet i nabere mokro odjeću iz kupatilo kat. Tossing joj haljinu, ja izdvajali na moj traperice i krenuli za pranje rublja staviti svoje stvari u kosu. I onda je otišao u kuhinju to škripac više topla čokolada, topli protiv nas malo hladiti u zraku. U vrijeme kad je to učinio, imao sam opaža zrak je osjetno hladnije. Pješačka u dvoranu, primijetio sam da u svim rogoz, nisam zatvorena vrata potpuno, i hladnog zraka napaljene klinkepuhao je u. sam zatvorio vrata i kliknuo na prisilnom grijanje zraka. Upravo sam se vratio u kuhinju nakon Diane pojavila umotana u bijelu haljinu Terry. Bio sam malo šokiran, to nije ono što sam već bio postavljen za nju. To bijelu haljinu je pripadao mojoj dugo prošlo ženu. Diane gledao izuzetan u tome. Njezina boja čokolade protiv Stark bjelina ogrtača joj je zapanjujući prizor. Sjedio sam na stolici i njezin izvukao na mom krilu. "Otkrio sam ovaj iza vrata kupaonice", rekla je: "Nadam se da vam ne crnke kurve smeta mi ga nosi umjesto da se drugi." Uz neke suze u mojim očima, objasnio sam da je moja supruga je omiljena stvar za nositi oko kuće noću. A, da je izgledalo tako lijepo obučen, razmotriti je njeno. Sa mekana i čudesno izgleda, ona mi je u oba meke ruke i poljubi suze iz mog oka. A onda, ona me je poljubila, tako nježno na usne, mislim da sam otopljen u čabar pravo postoji.

JA ubran gole klinkegore Diane kao što sam stajao, joj sjedi na stolu dok sam izlio vruća čokolada. Predaje ju čašu, sam sjedio natrag dolje i izdvajali joj na krilu. "Vi to shvatiti da ovo nije kraj, zar ne? Vi ćete uvijek biti dobrodošli ovdje, te u mom krevetu, bilo koje vrijeme." Rekao sam joj. "Ja znam", kazala je, "ali mislim da mamica će biti jako ljuti ako sam to učiniti sada. Ja bih rado ovdje dolaze poslije škole i bilo koje drugo vrijeme Ja mogu izaći iz kuće bez mama sumnju." Nije bilo potrebe za odgovor, ona je već znao.

Diane i ja nastavio kako bi se beogradske kurve okupili u kurac i lizati jedni druge diljem što je češće moguće. Dok oba od nas sumnjivih joj mama je znao nešto događa, ona nikad ne pustiti na niti rekao ništa. Diane isticali u školi, ne bih stajao za nešto manje, a ona je znala. Bez govoreći, znala bih kraj odnosa, ako je neka studija krugova. Diplomirala je s odličnim uspjehom, biti na vrhu popisa i dekani je ubrzo prihvaćen s punom scollarship do velikog sveučilišta. Ona bi se vratiti kući svaki odmor, a nakon prvog semestra, su se preselili zaključavanje, dionice, a barel na moje mjesto. Njena mama kad mi je rekla da nije bio iznenađen, i ona znala sve do sisate klinkedana, kad sam uzeo Diane's djevičanstva. "Ja sam majka, i znam da moja kći. Bilo je očito gotovo odmah što se događa. Ona vas jako voli, Jack, ona je uvijek. Sam ovdje mogao rekavši joj tvoje ime u snu. Pa, vjerujem u to ili ne, ja ne odobravam. " Sheila je također bio sa mnom kad sam vozio Diane do zračne luke za svoje putovanje natrag na istok do škole. Kao što je bila spremna za ulazak sigurnosni check-point, ona je došao preko i dao mi veliki veliki poljubac. Nakon toga mi je održana u novosadske kurve ruke duljine, gledao svoju majku, a zatim natrag u mene. "Mr. J.," (čak i do danas, ona ne zovu me Jack) "kad sam diplomirao, ja sam dolazak leđa ovdje na posao u bio-medicina, Ive 'već je dobio posao čeka. I' Idem živjeti s vama stalno, čak i ako ne vjenčati. Hoću da bi mi trudna unutar te prve godine I'm back. Želim imati "naš" beba, mama i klinke jebuljedati unuka. Izdala mene i hodali smireno kroz sigurnost i na njoj ravnini, ne gledajući natrag. Sheila i ja apsolutno bili zapanjeni, i samo stajao, gledajući jedni druge, a zatim prštala od smijeha. "What glavu snažne žene ona je postala!" Mislio sam na sebe.

No comments:

Post a Comment