Sunday, 28 March 2010

guzate kucke

Ova priča zahtijeva kratke preambuli. Imao guzate ribe sam e-poštom erotske priče, fantazije natrag i naprijed s mojim prijatelj Paul za nekoliko mjeseci. On je volio da bude dominantna, tako da jedan dan sam ga zamolio da vas pošaljite mene iziskuje upute o tome kako će me voljeti masturbirati, koje ću morati raditi i nakon toga se opisuju ga k njemu. On je poslao instrukcije, koja je obuhvaćala dobivanje mene potpuno cross-dressed prije sjedaš za oprez posebno vruće ona-muški video, a oko tjedan dana kasnije bio sam napokon u mogućnosti da ih provede.
Sljedeći dan sam napisao gore i e-poštom na to njemu. Nažalost, Paul pročitajte moj pisati-gore pravedan prije nego ostavljajući za podizanje svoje djevojke Tracy na datum. Čitanje pojedinosti o mom obavljanju njegove upute mu je toliko uspaljen da umjesto duge opuštajuće seks poslije večernji izlazak, što su brzi i žestoki seks gotovo odmah po dolasku, s njom, nagnut nad kuhinjskim stolom, gaćice dolje, suknju zrcaljeno gore. Iako je priznao da uzimajući nešto od udarac iz nje, ona je također osjetio malo prevario u posao. Sam guzate picke pisao ovu priču za nju kao, "Žao mi je." Pavao mi kaže ona ga je ljubio!

Ovo je za Tracy

Nakon što je saznao za Tracyja razočaranje sa mnom, kao što sam imala ukradeno grom iz vašeg datuma navečer, sam je nazvao i pitao ako ima je bilo kako sam mogao to učiniti do nje. Ona misli na trenutak, a zatim reče: "Dođi ovamo sutra oko 6 sati, donijeti svoje najbolje ženske donje rublje i bez obzira haljina je najbliži djevojke odijelo, neke igračke i podmazivanje."
Izvještavanje po nalogu, ona mi je vodio u spavaću sobu i natjerao me promijeniti, a ona je gledala, u moje čarape, podvezicu remen, remen, grudnjak, perika, peta i crna mini haljina. Jednom zadovoljan svojim izgledom upitala, "Što igračke ste donijeli?" Pokazao sam joj sam donio izbor. "Lube pikavac plug .... I stavite ga u, onda mi je zadovoljava u kuhinji", kazala je.
Čim je ona otišla sam lubed pikavac srpske picke utikač s KY i dodao još malo na moj prst, hiked moju suknju, izdvajali iz moje string bič na stranu, moj lubed Butthole gore i lagano klizila tanak, ali plug in, onda zamijenio bič niz.
Nakon što se u kuhinji, bio sam naredio da počistiti, koristeći uspravnom vakuum koji sam bio upućen da se licni oglasi smsnjiše nositi protiv moje prepone cijelo vrijeme. Tracy gledala i giggled, nisam siguran da li zbog nespretnosti pokušava vakuum dok drži nositi na mjestu ili činjenice da je znala da su bili vrlo ugodno vibracija na moj penis, ili možda to je bio moj nestabilnost na moj 3 inča pete. Nakon toga posao je dovršen bio sam prisiljen šepiriti diljem dira se svih visokih polica s perom duster. Opet, to je donijelo više giggles kao moja mini haljine stalno podizanje, otkrivajući moju dna. Konačno čišćenje je učinio i sam je naređeno da se služe joj čaj za stolom.
Kao što sam stajao kraj, ona je pio čaj i njezina, klizne jedne strane se pod haljinu, reče: "Kladim se da bi volio neke od ovih maca, dobro ste ne uzimajući bilo koji, baš kao i svoj e-mail, beogradske ribe te pravedan morati to diviti iz daljine ", rekla giggled kao ona povukla suknju do otkriti da je bila panty-manje. Moja zaljubljenost s pogledom prekinuo je zvonce na vratima ", molimo vas da se vrata Jesse", rekla je naredio, pristojno. Otvorio sam vrata oprezno, iz straha stranac vidi mene svi odjeveni, i bio ugodno iznenađen pronaći poznato lice, "Bok Paul, rekao sam što sam otvorio vrata široka", molimo vas da dođete u. "
Gledanje iz kuhinje Tracy gura joj stolac od stola, slajdovi naprijed malo na njemu i gleda naš gost u oku kao svoje prste u cijeloj drndanje joj maca. "Jesse, ići u drugoj sms upoznavanjesobi i maknuti dupe utikač, a zatim se vratiti s KY žele", kaže ona s malo kretanja glave ukazuju da ide. JA obaviti kao što sam rekao, da se to izravnati moje donje rublje i haljine dok je u drugoj sobi.
Po mom povratku sam iznenađen pronaći Pavao stojeći uz njegove hlače oko gležnjeva, stroking njegov penis dok gledate Tracy igrati sa sebe. "Jesse, lubrikant Paul's penis, zatim," ona mi kaže, kako joj lice domace ribe počinje pokazati neke znakove koji su prsti rade svoj posao. Ne bude siguran u ono što će se dogoditi sljedeći sam velikodušno lubrikant hard penis ponudio za mene i izraditi siguran da je moždani udar na punu tvrdoće.
Sada Tracy gleda me ravno u oči, "nagnuti nad stolom sine!" Uhvaćen off straže, sam brzo početi u potrazi za mjesto na kojem bi se stavljam. "Bend pravo nad drugom kraju stola, ona zapovijeda", ti si idući u dobiti ono što sam dobio, jebeno netko misli na nekog drugog, dozvoljava 'vidjeti kako vam se svidjeti. "
Savijanje preko stola i gleda u nju, osjećam se mini haljine je guzate devojkeklizila gore, "da joj Pavao, joj da kao da mi je te noći," rekla je nasmijana. Osjećam haljinu guraju dalje gore i niz moje tange se izdvajali u stranu, moj magarac obraze nježno se preselio apart, a zatim glavu pijetla, gdje trenutaka prije pikavac plug je; pokušam opustiti i osjećam to guranje u i onda uživati u tome čudesni osjećaj kao moj sfinktera stezaljke oko osovine, "ohhhhhhhhhhh," Ja stenjati.
"Gledajte mene Pavao," Tracy kaže kako je ona sama ukazivanje bijesno ", kao što ste me gledati zajebavati da je kuja, koristite joj dupe kao da se koriste mojim maca."
Osjećam ritmičke zabadanje u moje dupe i domace klinke držati promatranje Tracy, na žalost, iz moje pozicije ja ne mogu vidjeti njoj ukazivanje joj maca, iako sam vidjeti njezinu ruku u pokretu. Ali ja mogu osjetiti da su sve oči bulji u nju i to je vrlo očito ona je geting blizu, "mmmmmmmm, da, da, da, zadržati jebeni joj, koristite magarca, da me gledati, ne možete me dodir, ali me gledati, misliti o meni, jebi je duboko dok vi me gledati, me gledati, gledati mmmmmmeeeeeeeeee ... ... .. " ona vrišti dok dvijeina suprot off od stolica u veliki tijelo iskrivljenje orgazma.
Nakon nekoliko trenutaka Tracy vrati njezina sabranost, guzate crnkegleda se kaže, "pumpa za punjenje u njoj magarca!" Osjećam zabadanje ubrzalo i ruke koje su me na moj hips vučna teže natrag na osovinu penis da se lupa u moje dupe sve dublje i teže dok se osjećam tvrdi Slam konačna i ruke na mojim bedrima povlačenjem me još jače i pijetao grčeve i grčeve i grčeva jer spunks je opterećenje u meni. Na kraju, pijetao ide flacidan i povuče, ostavljajući me da pitam što je sljedeće. Tracy gleda mene, "Jeste li došli još?" "Ne gospođo," kažem stoji pokazati teško na ispupčen protiv moje gaćice. "Uklonite svoju haljinu i gaćice tada ležao na podu, ona mi kaže. Opet, JA obaviti kao što sam rekao. Ona šetnje i mene preko straddles, hiked joj suknju i opet sahranjuje svoje prste u njoj maca, "off sebe moždanog udara", kazala naredbe. Moji prsti započeli goropadno šibanje moj penis, koji je bolan i da se sperma u trenucima dugim prugama kremasti pucati preko mog trbuha i grudnjak kao što sam pustiti jedan veliki stenjati. Tracy gleda dolje na mene u giggles ", sada guzate devojke smo još, ali sam dobio više planova za vas."

No comments:

Post a Comment